GEZOND

SNEL

VERS

SMAAKVOL

Door het roerbakken – met een kleine hoeveelheid olie – op grote hitte, blijven de smaak en gezonde voedingsstoffen bewaard. Wok to Go kiest voor gezonde en unieke ingrediënten en bereiden uitgebalanceerde gerechten in een ‘Wokki box’ voor een gezonde levensstijl.

Zij bieden kwaliteitsgerechten voor de beste prijs in 3 minuten. Hun gepassioneerde chefs streven naar de hoogste efficiëntie en voedselveiligheid.

Door gebruik te maken van verse en gezonde producten geven zij jou een beetje extra zorg. Elementen zoals de versheid en de natuurlijke smaken zijn allemaal belangrijk wanneer je eet.

Zij combineren onze passie voor koken, creativiteit en authentieke smaken met plezier en het gemak van afhaalmaaltijden. De hartverwarmende aroma’s nodigen je uit om hiervan ten volle van te genieten.

KLANT
WOK TO GO ROTTERDAM
BRANCHE
HORECA
PRODUCTEN
CHINESE WOKGERECHTEN EN SNACKS
WEBSITE
WWW.WOKTOGOROTTERDAM.NL
Een marketing project waarbij marketing diensten van a tot z worden aangeboden.
Ik probeer zo snel mogelijk te schakelen, omdat het cruciaal is voor het succes van mijn klant.

Mijn doel vanaf het begin van dit project was om de beste kwaliteit te leveren. De opdrachtgever wil Wok to Go Rotterdam had nieuwe verse foto’s nodig. Daarnaast was het nodig om de online aanwezigheid te vergroten.

De eerste stap was de gerechten los fotograferen in een studio setting. De gerechten werden, door hun top chefs, vers bereid en ik fotografeerde gerechten meteen. Er werd veel aandacht aan de compositie van de losse ingrediënten in de wokkiebakjes, borden en kommen besteed.

Nadat de foto gerechten werden gefotografeerd, was het tijd om sfeer en campagne foto’s te maken. Het doel was om jong en fris te ogen. De groot deel van de campagne foto’s moesten een jonge doelgroep vertegenwoordigen.

Het doel van de online advertentie campagnes is voornamelijk een jonge doelgroep aanspreken. Dit wordt op verschillende manieren gedaan: animaties, video’s, foto’s met tekst etc.

Daarnaast word continu gewerkt aan de SEO, Google advertising (SEA) en content marketing via verschillende kanalen. Tenslotte denk ik mee op strategisch niveau en breng ik advies uit. Het succes van mijn klant is belangrijk.

AANGEBODEN DIENSTEN

FOTOGRAFIE
De gerechten fotograferen in een studio setting, sfeer foto's en campagne foto's maken.
BRANDINIG
Het omzetten van de waarden van Wok to Go Rotterdam in een visuele identiteit die het merk tot in de puntjes vertegenwoordigt.
RETOUCHING
De sfeer-, product- en campagne foto's bewerken.
CONTENT MARKETING
Meedenken en het ontwikkelen van content voor de website en social media.
ADVERTISING
Social media en Google advertenties opzetten en uitvoeren.
STRATEGIE
Meedenken en adviseren op strategisch niveau.

WOK TO GO ROTTERDAM

Kern denkt graag met mij mee.