Internos Thuiszorg is een middelgrote organisatie. Met zo’n 300 betrokken en professionele medewerkers zorgen zij dat cliënten zo lang mogelijk in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Zij gaan hierbij uit van de eigen kracht van de cliënt. Internos levert maatwerk en gaat in op specifieke zorgbehoefte. Waar mogelijk werken zij samen met familie, vrienden en/of buren. Met andere woorden: de verschillende partijen zijn door zorg met elkaar verbonden.

Hun visie is om dagelijks zorg thuis te leveren in het eigen gezin, het netwerk en de buurt. Thuis is de plek waar de mens zich het meest veilig en prettig voelt. Zij willen de regie over deze zorg steeds meer, en naar draagkracht, teruggeven aan de cliënt en diens netwerk (familie, buren en mantelzorgers).

Internos Thuiszorg is onderdeel van MOB (Maatschappelijke Ondersteuningsbureau) heeft nu 17 zorg-loketten, 2352 cliënten en 607 medewerkers.

KLANT
INTERNOS THUISZORG
BRANCHE
ZORG
PRODUCTEN
HUISHOUDELIJKE ZORG, VERPLEGING, DAGBESTEDING, THUISBEGELEIDING, VOLLEDIG PAKKET THUIS
WEBSITE
WWW.INTERNOSTHUISZORG.NL

Een gespecialiseerd team voor uw specifieke situatie.

Online communicatie ondersteuning

Ik werk al jaren met Internos om hun online marketing uitingen te ondersteunen.

In 2019 was ik met de afdeling communicatie nauw aan het samenwerken om een nieuwe frisse Internos website te lanceren. Met andere woorden: meer aandacht besteden aan de online communicatie.

De visie was om Internos een moderner uitstraling te geven, originele beeldmateriaal te gebruiken en dit merk meer in lijn met de andere merken (van de overkoepelende organisatie) te brengen.

Na een aantal brainstormsessies en veel gesprekken met collega’s, professionals en de directie was er een besluit genomen. De website moet de primaire doelgroep aanspreken, namelijk de cliënt. Ten tweede moet het medewerkers ondersteuning hun werk goed te doen.

Mijn focus de laatste tijd is de online communicatie uitingen te ondersteunen. Met name de website onderhouden is mijn primaire focus. Daarnaast denk ik mee om meer naar buiten te treden.

Het laatste onderdeel van het project was een interne verkiezingstool ontwikkelen, zodat medewerkers kunnen stemmen op kandidaten voor een positie binnen de organisatie.

AANGEBODEN DIENSTEN

WEBSITE ONTWERP
Het ontwerpen van een nieuwe website.
STRATEGISCH ADVIES
Op het gebied van marketing en communicatie meedenken en adviseren.
RETOUCHING
De (campagne) foto's bewerken.
FOTOGRAFIE
Het fotograferen van modellen, locaties en cliënten.

INTERNOS THUISZORG

Zijn passie voor beeld en webdesign is te zien.