Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen’ van succes zichtbaar, door zelf ontwikkelde (online) tests & assessments.

Deen, opgericht in 1937, was een van de 2 eerste organisaties die in Nederland assessments ontwikkelde en afnam. Sinds die tijd heeft er een enorme ontwikkeling plaatsgevonden van zowel nieuwe online testinstrumenten die wij zelf ontwikkelen en aanbieden als ict systemen om voortgang van o.a. diverse HR processen te volgen. Hun dienstenpakket is naast het aanbieden van Online & offline assessments in de loop der tijd uitgebreid met: Executive Search & Recruitment, van professionals, managers & directieleden en management development vraagstukken in het hoger segment van de markt.

Hun dienstverlening en jarenlange ervaring staan borg voor zorgvuldigheid en kwaliteit en richten zich op structuur- en resultaatverbetering voor onze cliënten, vandaar dat zij veel preferred partner contracten gegund krijgen. 

Management Development, speciale door Deen zelf ontwikkelde programma’s voor signaleren van managementtalent en het ontwikkelen van management teams over een tijdsperiode van ca 2 jaar mbt maatwerk assessments, training en coaching, is waar zij goed in zijn en verzorgen dit voor de top van het Nederlands bedrijfsleven. 

KLANT
DEEN ASSESSMENT
BRANCHE
ZAKELIJKE DIENSTVERLENING
PRODUCTEN
ONLINE, SEMI ONLINE EN OFFLINE ASSESSMENTS
WEBSITE
WWW.DEEN-ASSESSMENT.NL
Intelligent male software developer in optical glasses typing program code during remote working on freelance, skilled businessman booking tutorial webinar on sale connecting to 4g wireless on laptop
Marketing van a tot z voor een gevestigde organisatie
Ik kreeg de opdracht om op strategisch niveau advies uit te brengen en de marketing in brede zin aan te pakken.

Deen, een 80+ jarig bedrijf, bestaat uit professionals die passie hebben voor hun vak. Ze bieden producten en diensten aan die mensen helpen hun passies te ontdekken. Ze geven advies en tips aan kandidaten – (sales)managers en professionals – van grote organisaties, zodat ze vanuit hun kracht werken en daardoor beter presteren.

Mijn opdracht is om de marketing van het merk aan te pakken. Dit houd in een nieuwe huisstijl ontwikkelen en moderne positionering in de markt. Tevens is het de bedoeling om de online aanwezigheid en naamsbekendheid te vergroten.

De eerste stap was de website vernieuwen en de assessment tak van het bedrijf helderder en prominenter promoten. Daarnaast wordt er intern continue gewerkt aan de huisstijl bewaking.

 

AANGEBODEN DIENSTEN

WEBSITE ONTWERP
Het ontwerpen van een nieuwe website.
STRATEGISCH ADVIES
Op het gebied van marketing en communicatie meedenken en adviseren.
BRANDING
Het merk Deen Assessment positioneren met een moderne uitstraling en gevestigde uitstraling.

Deen maakt onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar

DEEN ASSESSMENT

Kern is punctueel, secuur en kwaliteit staat bij hem op nummer 1.